LISE CHARMEL keičia požiūrį į apatinį trikotažą: galite dėvėti ne tik kaip apatinius

Parašyta: 2024-10-08 | Kategorija: Jaunimas, Kvietimai, Lietuva, Namai, Naujienos, Seniūnijos, Skelbimai, Trakai |

Kokybiškas LISE CHARMEL apatinis trikotažas pelnė dailiosios lyties pripažinimą visame pasaulyje. Šis prekių ženklas, labai greitai tapęs kokybės, prabangos ir išskirtinumo sinonimu, kiekvieną sezoną moterims siūlo vis naujų, dar rafinuotesnių ir kūrybiškesnių, apatinio trikotažo modelių. Be kita ko, šiemet LISE CHARMEL ypač akcentuoja kai kurių rudens kolekcijos gaminių universalumą ir kviečia moteris drąsiai juos dėvėti matomus, kaip viršutinį rūbą.

 

Patipati.lt rasite tikrų LISE CHARMEL mados dizaino šedevrų

Išskirtinių LISE CHARMEL gaminių patogiai galima įsigyti el. parduotuvėje patipati.lt. Čia, šalia įspūdingų liemenėlių ir kelnaičių kolekcijų, LISE CHARMEL asortimente – naktiniai, pižamos, maudymosi kostiumėliai, paplūdimio ir namų drabužiai. Skirtingi stiliai, prabangios medžiagos, nėriniai ir išskirtinės detalės paverčia LISE CHARMEL gaminius dizaino šedevrais, kuriems tiesiog negalima atsispirti.

Dailiai priglundantis apatinis trikotažas ne tik įkūnija aukštosios prancūzų mados dvasią, bet ir koja kojon žengia su šiuolaikinėmis tendencijomis, į gaminius integruojant naujoviškas nėrinių detales ir raštus. Todėl kartą pasirinkusi LISE CHARMEL – ištikima šiam ženklui liksite visą gyvenimą.

LISE CHARMEL apatinis trikotažas – ne tik apatiniai

Gyvename laikais, kai į daugelį dalykų žiūrime kitaip. Apatinio trikotažo pasaulyje taip pat keičiasi požiūris į drabužių dėvėjimą, ištrinantis ribą tarp apatinio ir viršutinio drabužio sampratos. Prekių ženklo LISE CHARMEL dizaineriai skatina moteris būti drąsesnėms ir į apatinį trikotažą pažvelgti kūrybiškiau, pritaikant atskiras jo dalis kasdieniuose ar šventiniuose įvaizdžiuose.

 Naktiniai ar suknelė? O gal abu!

LISE CHARMEL naktinukai ir chalatai iš šilko gali būti be galo gundantis Jūsų aprangos akcentas miegamajame, bet lygiai taip pat juos galite nešioti kaip namų suknelę, tuniką ar netgi paplūdimio drabužį, kuris subtiliai pridengs Jūsų kūną, mėgaujantis atostogomis prie jūros. Lygiai taip pat ir LISE CHARMEL šilkiniai palaidinės ir kelnių komplektai, kurie gali tapti nuostabiu laisvalaikio kostiumu ilgiems pasivaikščiojimams kurorte ar ramiai ilsintis namuose su puodeliu arbatos.

Universali vilnos ir šilko dermė

Ieškote drabužio, kuriame derėtų šilko švelnumas ir jaukumas, kurį suteikia vilna? Palaidinė „Plaisir Caresse“ iš naujos LISE CHARMEl rudens kolekcijos visiškai pateisins Jūsų lūkesčius. Dar unikaliau yra tai, kad šis itin lengvas, patogus ir minkštas rūbas, puoštas prabangiais nėriniais, visai neprimena apatinio trikotažo, todėl juo drąsiai galite puoštis ypatingoms progoms kartu su klasikiniu švarku.

Apatinis trikotažas, kurį privalu rodyti

Daugiau nebeslėpkite savo apatinių! Liemenėlė su subtiliai puošta nugara iš LISE CHARMEL kolekcijos bus puikus Jūsų išskirtinio stiliaus akcentas vakarėlyje, jeigu ją dėvėsite po prasegta palaidine. Kokybiško audinio glaustinukė su nėriniais ar juodu tiuliu puikiai papildys Jūsų vakarinį įvaizdį, kai ja pasipuošite kartu su klasikinio kostiumo deriniu. Toks subtilus moteriškumas tikrai patrauks susižavėjimo kupinus aplinkinių žvilgsnius. Tik nebijokite išbandyti!

Istorija apie pašaukimą ir aistrą apatiniam trikotažui

LISE CHARMEL istorija prasidėjo praėjusio amžiaus viduryje Liono mieste, kuris nuo Liudviko XI laikų garsėjo puikia šilko audėjų reputacija. Siekdami įtikti išrankioms prancūzėms, LISE CHARMEL kūrėjai sukaupė unikalią patirtį, kaip apatinį trikotažą pritaikyti moters figūrai, tobulai suderinant estetiką ir patogumą. Tai leido sukurti išskirtinius gaminius, kuriuos vilkėdama kiekviena moteris gali besąlygiškai pasitikėti savimi. Šilkas ir vilna, puošti geriausios medvilnės nėriniais, nepalieka abejingų, todėl LISE CHARMEL apatinis trikotažas šiandien laikomas aukščiausios kokybės ir parabangos standartu.

Daugiau LISE CHARMEL ir kitų garsių prekių ženklų apatinio trikotažo modelių rasite internetinėje parduotuvėje patipati.lt arba fizinėse PatiPati parduotuvėse Vilniuje ir Kaune. Užsukite!

PR


Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite