Kokios virtuvės tendencijos bus populiarios ir ateinančiais metais?

Parašyta: 2024-09-25 | Kategorija: Lietuva, Namai, Naujienos, Seniūnijos, Skelbimai, Trakai |

pixabay.com nuotr.

Šiais laikais yra populiaru kuomet virtuvė yra sujungta kartu su svetaine. Šioje mes įprastai praleidžiame daugiausiai laiko, gaminame, pietaujame, ar leidžiame laiką su draugais. Planuojant įsirengti ar atsinaujinti virtuvę norisi, kad ši atrodytų madingai ir stilingai. Žinoma, norint kad ji taip atrodytų ir būtų pagaminta iš kokybiškų medžiagų, reikalingos nemažos finansinės išlaidos, tad jums šioje situacijoje gali pagelbėti paskola būstui https://inbank.lt/paskola/paskola-bustui-atnaujinti.

Galbūt tik keisite virtuvę, o gal remontuosite visus namus, bet virtuvę rekomenduojame derinti prie viso namų interjero. Šiais metais virtuvės komplektai buvo su natūraliu medžiu, matiniais paviršiais, tamsiai žalios ar tamsiai mėlynos spalvos, naujovė – frezuotos plokštės bei papildomi stalčiai bei lentynoms tiems įrankiams, kurie buvo laikoma ant stalviršio, kaip pavyzdžiui įmontuotoms rozetėms, rankšluostiniui popieriui, arbatinukui. Pateiksime kokios virtuvės tendencijos išliks ir dar laukia ateinančiais metais.

2025 metų spalva

Kiekvienais metais dažų gamintojai paskelbia sekančių metų spalvą. Sherwin-Williams žinomas dažų gamintojas 2025 metų spalvą paskelbė šalavijo žalią su įlietu melsvu atspalviu. Tad ateinančiais metais virtuvės komplektuose taipogi galima pamatyti šią spalvą. Ji simbolizuoja ramybę ir tyla.

Šalavijų žalia

Dar vienas žalios atspalvis. Jeigu mėgstate eleganciją, lengvumą ir tvarką, tuomet šalavijo atspalvio žalia jums puikiai tiks. Ji dvelkia ramybe ir ypač derinasi prie baltų stalviršių ar baltų sienų.

Alyvuogių spalvos virtuvė

2024 metais vyravo tamsiai žalios virtuvės interjero detalės. Vieni rinkosi tamsiai žalią virtuvinį komplektą, kiti – tamsiai žalias sienines plyteles. Ateinančiais metais šį žalios atspalvį turi pakeisti alyvuogių žalia. Šis atspalvis gali būti tiek moderniame, tiek elegantiškame interjere, bei lengvai derinamas prie kitų spalvų. Medis su šia spalvą yra nepamainomas elementas. Rekomenduojame rinktis ąžuolo, graikinio riešuto atspalvius.

Terakota

Jeigu mėgstate ryškias ir kitokias detales interjere, tuomet galite išbandyti degintų plytų spalvos virtuvės komplektą. Ši spalva yra rudos ir oranžinės kombinacija, ji lyg įžemina ir suteikia namams šilumos ir jaukumo. Tokioje virtuvėje bus malonu gerti kavą, galėsite atsipalaiduoti ir būti savimi.

Balta su medžiu

Visuomet ir niekados neišeinanti iš mados spalva. Ateinančiais metais matysime baltą su šiltą medieną. Viduržemio jūros stiliaus virtuvė pasižymi šia kombinacija, joje slypi įmantrus dekoras bei subtilus pakabintas apšvietimas.

Moderni virtuvė

Moderni virtuvė ateinančiais metais turi tapti dar labiau minimalistinė. Įvairūs įrankiai ir įrenginiai turėtų būti sumaniai įmontuoti, kad įsilietų į bendrą namų interjerą. Pertvarkant virtuvę bus vis dažniau pasirenkamos kaitlentės, kuriose įmontuotas gartraukis. Arbatinukas, kavos aparatas, duonos skrudintuvas ir kiti prietaisai padedami į lengvai atsidarančias lentynas su rozetėmis ir jungikliais. Viskas sumaniai turėtų būti sudėta į vietas.

Renkantis virtuvę visuomet pagalvokite apie savo ir savo namiškių vertybes. Ar dažnai valgote namuose, galbūt gaminate minimaliai, ar jūsų virtuvėje liejasi kūrybinė laisvė, o gal priešingai, turi būti tvarka ir elegancija. Juk čia yra jūsų namai, todėl įsirenkite juos taip, kad būtų patogu gyventi jums.

PR


Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite