Du broliai trakiškiai išlydėti į patriotišką kelionę dviračiais

Parašyta: 2024-08-21 | Kategorija: Kelionės, Lietuva, Pasaulis, Renginiai, Savivaldybė, Seniūnijos, Sportas, Trakai |

Į kelionę Andrių (ketvirtas iš kairės) ir Justiną (trečias iš kairės) Stortas išlydėjo LR Seimo narė Edita Rudelienė (antra iš kairės), Trakų rajono savivaldybės vicemeras Jonas Kietavičius (pirmas iš dešinės), administracijos direktorė Dovilė Daudaitė (pirma iš kairės) ir Tarybos posėdžių sekretorius, Švietimo ir sporto skyriaus specialistas Tomas Naktinis. Evelinos Kislych-Šochienės nuotr.

Rugpjūčio 9 d. Trakų rajono savivaldybės vicemeras Jonas Kietavičius ir administracijos direktorė Dovilė Daudaitė kartu su Lietuvos Respublikos Seimo nare Edita Rudeliene išlydėjo du brolius trakiškius Andrių ir Justiną Stortas į kelionę dviračiais „Trakai–Zakopanė 2024“ ir įteikė jiems Trakų rajono savivaldybės vėliavą.

Andrius Storta – Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijos fizikos mokytojas, puikiai atrandantis mokymo, ugdymo galimybes už klasės ribų, ir aktyvus Trakų bendruomenės narys. Brolių kelionė planuojama rugpjūčio 9–22 d. maršrutu Trakai–Balstogė–Krokuva–Zakopanė. Suplanuotas patriotiškas akcentas – kopimas į Svinicos viršūnę ir Lietuvos trispalvės išskleidimas. Viršukalnėje išskleista Lietuvos valstybės vėliava liks su ant jos užrašytais palinkėjimais. Sėkmės broliams Stortoms!

Trakų rajono savivaldybės informacija


Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite