Seniūnijose tvarkomi daugiabučių namų kiemai ir rajoniniai keliai

Parašyta: 2024-10-18 | Kategorija: Lentvaris, Naujienos, Savivaldybė, Seniūnijos, Trakai, Ūkis |

Įrengta vaikų žaidimų aikštelė didžiausiame Trakų daugiabučių kieme (Vytauto g. 64 / Mindaugo g. 1B). Sigitos Nemeikaitės nuotr.

Šiemet spalis džiugina ne tik malonia šiluma, bet ir tuo, jog geros oro sąlygos leidžia sėkmingai įgyvendinti Trakų rajono seniūnijose suplanuotus daugiabučių namų kiemų ir rajoninių kelių tvarkymo darbus.

Lentvaryje, Fabriko gatvėje, įpusėjo kapitalinio remonto darbai. Agatos Beliak nuotr.

Lentvaryje ir Trakuose toliau efektyviai tęsiami teritorijų tvarkymo darbai prie daugiabučių namų: tvarkomi kiemai, įrengiami kiemuose ir šalia jų esantys pėsčiųjų takai, viešosios erdvės bei automobilių stovėjimo aikštelės. Vėl tęsiami ir daugiabučių namų Lauko, Pakalnės ir Naujosios Sodybos gatvėse, Lentvaryje, kiemų tvarkymo darbai. Jau netrukus bus galima džiaugtis gražesne, patogesne daugiabučių namų aplinka, tad tikimasi gyventojų supratimo dėl galbūt kylančių laikinų nepatogumų.

Pastebimai gražėja aplinka daugiabučių namų kieme Klevų alėjoje, Lentvaryje. Agatos Beliak nuotr.

Taip pat seniūnijose tvarkomi rajoniniai keliai. Sparčiai juda ir Lentvaryje esančių Fabriko bei Geležinkelio gatvių atkarpų kapitalinio remonto darbai. Planuojama, kad darbai šiose gatvėse bus baigti jau metų pabaigoje.

Išasfaltuota Tiltų kaimo Užupio gatvė. Evelinos Kislych-Šochienės nuotr.

Trakų rajono savivaldybės informacija


Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite